Onze filosofie

Maritieme klassiekers opnieuw uitgevonden

Aan boord zijn de mooie dingen in het leven belangrijk. Nautiqo gelooft dat de attributen die je gebruikt rondom je boot net zo mooi zouden moeten zijn als je boot zelf!

De maritieme geschiedenis komt met een schat aan cultuur, traditie en vakmanschap. Door deze elementen te combineren met nieuwe materialen en technieken uit de watersportwereld, updaten we klassieke concepten en brengen ze terug in de 21e eeuw. Beter dan ooit en klaar voor gebruik op jouw boot!

Met de hand gemaakt in Nederland door sociale initiatieven

Een Nautiqo touw fender wordt op traditionele wijze gemaakt. Al het knoopwerk wordt met de hand gedaan. Ieder product wordt in Nederland geproduceerd met behulp van maatschappelijke initiatieven zoals Nieuw Sociaal Werk. Door deze samenwerking weten we dat ons product van een goede plek komt en bijdraagt aan een betere, meer inclusieve samenleving.

Nautiqo touw fender

Alleen de beste materialen

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen uit de watersport industrie. Onze lijnen zijn gemaakt van de beste kwaliteit vezels (PES / polyester). Als basis gebruiken we de betrouwbare kwaliteit van een lucht gevulde fender (merk: DanFender). Het label is gemaakt van rijk dik leer en wordt gebruikt als kenmerk van herkenbare Nautiqo-kwaliteit.

Deze website gebruik Cookies.
Meer informatie.

Ik snap het