Veel gestelde vragen

veel-gestelde-vragen-touw-fenders-nautiqo

Omdat sommige vragen veel voorkomen, hebben we de belangrijkste vragen en hun antwoorden op een rij gezet. Als je het ons liever persoonlijk vraagt, kan dat altijd. Neem contact met ons op.

1. Welk type fender heb ik nodig en ik welke maat?

Afhankelijk van je type boot, de grootte en de manier waarop je boot is afgemeerd, heb je een x aantal fenders nodig in een bepaalde maat. Om je te helpen met het kiezen van de juiste set fenders voor jouw boot, hebben we een pagina met tips en richtlijnen.

2. Hoeveel touw fenders heb ik nodig?

De hoeveelheid fenders die je nodig hebt hangt af van de lengte en vorm van je boot. Om je te helpen met het kiezen van het juiste aantal fenders voor jouw boot, hebben we een pagina met tips en richtlijnen.

3. Koop ik een volledige fender of een hoes van touw?

Wanneer je onze touw fenders koopt, koop je een compleet product. Een lucht gevulde basis fender - voorzien van knoop werk - en een bevestigde fender lijn. De touw fender is klaar voor gebruik wanneer je deze thuis krijgt gestuurd!

4. Kan ik een touw fenders nog steeds opblazen of leeg laten lopen?

Ja, het ventiel van de stootwil is gepositioneerd in het onderste oog en is daardoor gemakkelijk te bereiken. Dit geeft je de mogelijkheid geeft om de touw stootwil bij te blazen of leeg te laten lopen.

5. Kan ik de touw hoes los maken?

Nee, het knoopwerk is aan de fender bevestigd voor extra stevigheid en duurzaamheid. Daarom kan de het knoopwerk niet worden verwijderd. Op onze producten geven wij drie jaar garantie. Bij problemen kun je je fenders aan ons retourneren.

Om onze fenders in detail te bekijken en gevoel te krijgen bij de kwaliteit raden we je aan deze video te bekijken.

6. Kan ik het knoopwerk schoonmaken?

Ja, je kunt het knoopwerk schoonmaken met wat water, een borstel en een mild schoonmaakmiddel.

7. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Al onze producten zijn op voorraad. Het duurt tot 24 op werkdagen om je bestelling te verzenden. Binnen Nederland wordt je order met PostNL verzonden. Dat betekent doorgaans dat je je order de dag na verzending ontvangt. Zodra wij je order verzenden ontvang je een track & trace code per e-mail waarmee je je zending kunt volgen.

Internationale bestellingen worden verzonden door partners zoals DHL, UPS enz. Afhankelijk van het land van waaruit je bestelt, worden er enkele dagen aan deze periode toegevoegd om de daadwerkelijke levering op je adres te voltooien. In uitzonderlijke gevallen kan de verzending langer duren dan verwacht (bijvoorbeeld vanwege feestdagen). Nadat we je bestelling hebben verzonden ontvang je een Track and Trace code in je mailbox. Met deze Track and Trace code kun je de reis van je pakket volgen.

8. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt bestelde producten binnen 14 dagen aan ons retourneren. Ze moeten dan wel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin je ze ontving. Lees hier meer over ons retour beleid.

9. Hoe zit het met de garantie van 2 jaar?

Omdat we geloven in onze producten geven we je een garantie van maar liefst twee jaar op al onze producten. Mocht je problemen hebben met een van onze producten, neem dan contact met ons op. Als er iets mis is met je product wordt het kosteloos vervangen of je krijgt je geld terug! Neem contact met ons op over garantie gerelateerde vragen.

10. Kan ik fenders bestellen in afwijkende kleuren, maten en vormen?

Nautiqo maakt ook touwwerk op maat. Maatwerk kan een stootwil zijn van touw in een specifieke vorm, maat of kleur, maar op verzoek doen wij ook speciale projecten. We maken grote logo's in touw voor bedrijven en touw tapijten in elke maat. We maken ook handgeknoopte vazen. Heb je een specifieke wens, neem dan gerust contact met ons op geven bel ons of stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken!

Deze website gebruik Cookies.
Meer informatie.

Ik snap het