Retour beleid

We hebben een retourbeleid van 30 dagen. Je kunt onze producten bestellen en kijken of ze naar wens zijn! Misschien wil je een maat of kleur bekijken, of heb je te veel fenders besteld en wil je er enkele retourneren. Dit is helemaal geen probleem. Je hebt 30 dagen na ontvangst van je artikel(en) om ze te retourneren.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel zich in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen, uiteraard ongebruikt.

2 Jaar garantie

Omdat we geloven in onze producten geven we je een garantie van maar liefst twee jaar op al onze producten. Mocht je problemen hebben met een van onze producten, neem dan contact met ons op. Als er iets mis is met je product wordt het kosteloos vervangen of je krijgt je geld terug!

Neem contact met on op over garantie gerelateerde vragen via hello@nautiqo.com.

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Helaas kunnen we geen retourzendingen van uitverkoop artikelen of cadeaubonnen accepteren.

Items ruilen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

Restituties

We laten het je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de restitutie heeft verwerkt en geboekt.

Deze website gebruik Cookies.
Meer informatie.

Ik snap het