Drijvende sleutelhanger: Een must-have voor elke water liefhebber!

drijvende-sleutelhanger-must-have-water-liefhebbers

Een drijvende sleutelhanger is het ultieme accessoire voor iedereen die graag op (of in :) het water is. Je sleutels beschermen is niet alleen heel nuttig en handig, het ziet er ook nog eens geweldig uit. Bestel dit chique accessoire nu bij Nautiqo!

Verkrijgbaar in vijf kleuren

Om ervoor te zorgen dat de sleutelhanger past bij je persoonlijke stijl, zijn ze beschikbaar in vijf kleuren. Bekijk alle kleuren. Af en toe hebben we onze drijvende sleutelhangers beschikbaar in andere kleuren (in beperkte oplage). Houd onze limited edition kleuren in de gaten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Handgemaakte kwaliteit

Onze sleutelhangers worden met zorg en oog voor detail met de hand gemaakt in Nederland. We gebruiken alleen de beste materialen bij de vervaardiging van onze sleutelhangers en andere producten.

Duurzaam

Omdat we hoogwaardige materialen gebruiken en elk stuk met de hand maken, zijn onze sleutelhangers erg duurzaam. Je sleutels zijn dus jaren lang in stijl beschermd!

Onze drijvende sleutelhanger kan worden aangepast

Wil je onze drijvende sleutelhanger als relatiegeschenk weg geven, dan kunnen wij je logo of merknaam aan het ontwerp toevoegen. Neem contact met ons op voor meer informatie of lees onze blogpost over het customizen van drijvende sleutelhangers.