Drijvende sleutelhangers met jouw logo

Bestel een gepersonaliseerde drijvende sleutelhanger met je merknaam of bedrijfslogo. Ben je op zoek naar een stijlvol relatiegeschenk dat past bij waar u als bedrijf voor staat? Dit luxe accessoire zegt het allemaal. Een prachtig handgemaakt, sociaal geproduceerd cadeau dat uw klanten overal met zich mee naartoe nemen!

drijvende-sleutelhanger-bedrijfslogo

Over onze drijvende sleutelhangers:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Sociaal geproduceerd
  • Duurzaam, met 2 jaar garantie
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen

Product specificaties:

  • Houdt je sleutel drijvend
  • Prachtig gemaakt en mooi afgewerkt
  • 50 mm in diameter
  • Aanpasbaar op meerdere manieren (kleur en label)
  • Verkrijgbaar in te personaliseren geschenkverpakking.

Wat is een apenvuist knoop?

Onze sleutelhangers zijn gemaakt van harde, met lucht gevulde balletjes die de sleutelhangers hun drijfvermogen geven. De met lucht gevulde balletjes worden met behulp van de 'apenvuist knoop' omwikkeld. Deze knoop wordt al eeuwen gebruikt. Het bijzondere van de knoop is dat hij iets kan bevatten. Met slechts een stuk touw kun je een klein voorwerp omwikkelen en zo ergens aan vastmaken.

Zo werd een apenvuist knoop (ook wel 'keesje' genoemd) in de scheepvaart gebruikt als een hulpmiddel om de boot makkelijk aan te meren. De knoop werd dan gemaakt met een kleine steen aan de binnenkant. De verzwaarde apenvuist knoop werd vervolgens aan het einde van een meerlijn vastgebonden. Door de verzwaarde knoop aan het einde van de meerlijn, was deze makkelijker te gooien naar iemand op de kade, die de tros kon vangen en de boot kon afmeren.

drijvende-sleutelhanger-customizen-logo

Je drijvende sleutelhanger personaliseren

Een merk of logo op de leren tag

Onze drijvende sleutelhangers kunnen op verschillende manieren worden gepersonaliseerd. We gebruiken een leren tag om je logo of merknaam in het ontwerp te verwerken. We hebben leren tags in verschillende soorten en maten zodat we altijd genoeg ruimte hebben voor je logo en/of boodschap. Neem contact met ons op voor de verschillende uitvoeringen en mogelijkheden.

Je merk, logo en boodschap op de geschenkdoos

Het is mogelijk om uw gepersonaliseerde sleutelhangers te bestellen in een stijlvolle geschenkverpakking. De geschenkdoos voegt een extra dimensie van luxe toe aan uw relatiegeschenk, maakt het gemakkelijker om te verzenden en geeft u de mogelijkheid om nogmaals uw logo of boodschap te tonen. Daarnaast kan door middel van de geschenkverpakking makkelijk een boodschap, kaartje of flyer aan het cadeau toegevoegd worden.

Kies je kleur

Onze drijvende sleutelhangers zijn er in vijf standaardkleuren. Bij het bestellen van grotere aantallen, of tegen een meerprijs kunnen we de kleur veranderen om aan uw wensen en merkbeleving te voldoen.

sleutelhanger-met-bedrijfslogo

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten, of wilt u een offerte aanvragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op!