De voordelen van onze touw stootwillen

touw-stootwillen-boot-grand-banks

Nautiqo levert prachtige touw stootwillen. Deze nautische klassiekers zijn terug van weggeweest en beter dan ooit! Lees verder om erachter te komen waarom je een set van deze frisse, moderne touw fenders moet bemachtigen!

Touw stootwillen in meerdere kleuren, vormen en maten!

Onze touw stootwillen zijn geschikt voor elke boot. Ze zijn verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en maten om te zorgen de je boot optimaal beschermd wordt. Doordat onze touw fenders ook verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren is er voor zowel een klassieke als een moderne stijl, altijd een perfecte set beschikbaar. Vind meer informatie over de maten die we aanbieden. 

Maak het ontwerp van je boot compleet

Je boot verdient het beste! Een prachtig ontworpen boot heeft bescherming nodig en nu kan dat gelukkig in stijl! In plaats van standaard rubber fenders te gebruiken, kun je een set touw stootwillen kiezen die passen bij de stijl van je boot om zo het plaatje compleet te maken. Ga voor de klassieke Manila-kleur of kies marineblauw of zwart als je een meer eigentijdse uitstraling wilt.

Bekijk touw stootwillen in de webshop.

Traditie en vakmanschap

Onze touw fenders worden sociaal geproduceerd en daar zijn we trots op. Een fender knopen is hand werk! onze fenders worden geproduceerd met traditionele knoop technieken. Door deze technieken te gebruiken en te combineren met nieuwe materialen brengen we een geliefd traditioneel product terug naar de 21e eeuw, klaar om van te genieten!

Help sociale initiatieven te ondersteunen

Wij produceren onze touw stootwillen met behulp van sociale initiatieven. De traditionele knoop technieken en vaardigheden worden aangeleerd aan getalenteerde mensen binnen de initiatieven. Medewerkers krijgen de kans om een oud ambacht te leren. Ze zien de producten onder hun handen ontstaan en hebben daardoor eer van hun werk!

Door samen te werken met sociale initiatieven weten we dat onze producten van een goede plek komen en bijdragen aan een meer inclusieve samenleving.